uniforme bucatar chef

Atunci cand vine vorba despre bucatari, vorbim despre creatori, despre artisti in arta culinara. Gio’s isi propune sa puna acesti maestri in lumina cu o colectie impresionanta de uniforme, atingand o paleta de culori variata, tesaturi revolutionare si croiuri diferite pentru a veni in intampinarea oricarei constitutii a corpului, de la cei slabi pana la cei “plini” de viata.

Avem peste 30 de imprimeuri interesante, in combinatie cu nuante clasice sau vii, care scot in evidenta orice persoana care o imbraca.

Daca vorbim despre materiale, tunicile GIO’S pot fi realizate din mai multe tipuri de tesaturi. De la clasicul BUMBAC 100%, trecand prin amestecul de POLYESTER 65% – BUMBAC 35% avand diferite grosimi pentru fiecare sezon pana la material tehnice, SUPER DRY, material revolutionar  care isi doreste sa ofere cofort, sa reduca senzatia de cald, sa nu necesite calcare si sa nu absoarba petele. Din materialele noastre bineinteles nu poate lipsi SATINUL, care este un bumbac 100% dublu rafinat, un material care nu se sifoneaza, pentru cei care isi doresc o imagine de EXECUTIVE CHEF.

Croiurile pe care le abordam tin cont de constitutia fiecarei persoane in parte . De la croiuri SLIM FIT destinate persoanelor suple, la croiuri conice si drepte pentru cei cu o constitutie mai solida. Toate aceste tunici pot fi inchise cu butoni detasabili sau cu capse, pot fi prevazute cu plasa de microfibra in zona axiala, sau pe tot spatele, pentru conditii extreme de temperatura.

Nu am uitat nici de persoanele EXTRA LARGE, pentru acestea  avem o colectie speciala de tunici, pantalon sau sorturi, toate  adaptate  marimilor lor.

Putem spune cu mandrie ca reusim sa acoperim tot necesarul unei uniforme perfecte, incepand de la papuci speciali, care respecta normativele in vigoare, pantaloni, tunici, accesorii pentru cap si sorturi, pentru bucatari, pizzeri, cofetari, patiseri, cake design-eri, atat pentru doamne cat si pentru domni.