In spatele fiecarui business, mic sau mare, se afla o poveste, o poveste construita de oameni. Oameni frumosi care creeaza, care vor sa evolueze, care pun suflet si pasiune in ceea ce fac.
De aceea, pentru noi, TU esti important!

gios uniforme profesionale

Asa au pornit la drum in povestea uniformelor  profesionale cei doi antreprenori. Umar la umar, atat in viata de zi cu zi, ca sot si sotie, cat si ca pionieri pe un drum nebatatorit inca, profesional vorbind, sau cel putin la momentul startului in Romania.

Cu o experienta de peste 15 ani in piata serviciilor HoReCa, cea mai mare parte a timpului in afara granitelor tarii, la mai putin de 4 ani de la start putem spune ca GIO’S este o afacere de success. Cu parteneri de nadejde ca Isacco sau ADLER nici nu ai cum sa dai gres. Isacco Italia continua sa fie lider in Europa de peste 20 de ani si construieste impreuna cu GIO’S o frumoasa poveste de success, aici, in Romania.

Nu am reusit din prima si nici nu posedam un joben magic, insa ceea ce posedam sunt devotamentul, implicarea si pasiunea, nu doar la nivel de afacere, ci la nivel de client.

Fiecare client conteaza.  Fiecare client e diferit, mai ales cand ne referim la IMAGINE, pentru ca noi, cei de la GIOS, avem grija de imaginea afacerii tale. Domeniile de activitate sunt diferite si au particularitati proprii; imbracamintea de la serviciu sau gandul de a purta o uniforma nu creeaza intotdeauna o stare de confort, pana sa ai experienta GIO’S. Personalizarea uniformei este parte integrata in brand, fie ca ai o afacere mica sau o afacere mare, IMAGINEA CONTEAZA.

Cu sediul in Brasov si cu un frumos showroom situat pe str. 13 DECEMBRIE 109B, GIO’S aduce si raspandeste culoare in toata tara.

despre-noi-gios-uniforme-profesionale-2

Cu un portofoliu de peste 10.000 de produse, ne mandrim cu servicii complete pe partea de uniforme profesionale.

Materiale de exceptie, croiuri si designuri moderne si clasice, dar mai ales culoare.

GIO’S se mandreste cu un portofoliu de mii de clienti in toata tara, clienti care au dat valoare si culoare afacerilor proprii.

Notorietatea uniformelor noastre s-a raspandit rapid. Astfel, ne mandrim cu un portfoliu de renume in randul Chefilor ce ne aleg pe noi, de cateva ori pe an. Institutie mica sau mare, un hotel, un boutiq sau lant international, da, GIO’S are solutii personalizate pentru fiecare.

Daca afacerea ta se regaseste in domeniul Horeca, in domeniul medical sau in invatamant, sau pur si simplu doresti sa personalizezi echipa de fotbal de amatori ai companiei tale, GIO’S este solutia perfecta.

CULOARE-  DIVERSITATE –  PROFESIONALISM – ATUURILE GIOS

DA VALOARE AFACERII TALE, INDRAZNESTE LA CULOARE, ALEGE GIO’S!